ALBUM
© JAZ 2015
Tijdens de laatste Soosavond op zaterdag 13 december werd tegelijkertijd het jaar 2014 feestelijk afgesloten met een heerlijk warm lopend buffet verzorgd door de trouwe vrijwilligers die zich hebben ingezet in combinatie met de Kerst-viering. De voorzitter van JAZ had een korte speech gehouden om iedereen te bedanken, participanten, vrijwilligers, sponsoren, partners en alle betrokkenen die het hele jaar door de organisatie hebben gesteund met raad en daad, moreel, donaties, giften en op welke manier dan ook hun bijdrage hebben geleverd. In samenwerking met de Reisorganisatie Rawa Ghedé uit Rotterdam werd er ook een kerst- pakket uitgeloofd die in de wacht werd gesleept door de gelukkige winnaar. Verder ging het feest door tot in de laatste uurtjes met muziek van mbak Ann, mas Palas en mas Eddy Rakimin. Onze eerst-volgende Soosavond is gepland op 10 Januari 2015 in Salon Kikkenstein 2016 te Amsterdam Zuid Oost. Het bestuur van JAZ wenst een ieder langs deze weg fijne feestdagen toe.
AFSLUITING JAAR 2014
Zaterdag 6 december 2014 bezochten wij de Kerstmarkt in Köln (DL). Het was een drukte van belang, een spektakel, maar voor de kinderen als voor de ouderen was 't leuk en gezellig om weer eens samen een dagje er op uit te gaan. Ondanks het koude weer te moeten trotseren vond niemand 't erg en trok men zich niks van aan. Lopend naar alle kanten van de Kerstmarkt, sommigen hand in hand om elkaar niet kwijt te raken of uit het oog te verliezen vanwege de enorme drukte. Ook de prachtige Mall was ons niet ontgaan te bezoeken. Al met al, we hadden met z'n allen genoten ieder op z'n eigen manier en was heel gezellig zowel in de bus als buiten. Ieder zocht z'n eigen vertier en vermaak, genoten van de Glühwein en duitse braadworst ,shoppen van de ene winkel naar de andere, vol beladen met boodschappen, chocola of kado's en opgetogen vertrokken wij weer terug richting Amsterdam. Hierbij willen wij iedereen bedanken voor de geslaagde fantastische busreis naar Duitsland (Köln) en als tevreden organisatie kijken wij weer uit naar een volgende uitstapje in 2015.
BUSTOUR KERSTMARKT KEULEN
Het was zaterdag 8 november 2014. Op deze Soosavond waren alle aanwezigen bijzonder enthousiast betreft het boek van mas Cees Walraven die hij zelf heeft geschreven en gepresenteerd waarbij met veel lof en leuke reactie's vanuit het publiek was te merken. Mas Cees is als actieve trouwe vrijwilliger vaak te vinden achter de bar tijdens de activiteiten van JAZ en we zijn best trots op hem als auteur van zijn eigen gedichten- bundel. Wilt u ook in het bezit komen van deze eerste exemplaar dan kunt u contact opnemen per email: sunrice2@msn.com of tijdens onze Soosavond. Te gast waren ook mas Kaboel ( vz) van St. Sjif uit Almere en zijn eega, die ons een aantal Javaanse Kalender heeft overhandigd en deze mochten uitdelen aan iedereen die daarin interesse heeft. Wij spreken onze dank uit voor zijn initiatief en zijn gift in de vorm van een Javaanskalender wat best handig en nuttig kan zijn bij de Javaanse jaartelling en wordt zeer gewaardeerd. Zo heeft JAZ af en toe wel wat mee te delen als het gaat om de Soosavonden dat wordt gehouden elke 2e zaterdag van de maand in Salon de Buurthuis Kikkenstein nr. 2016 1103 TA Amsterdam Zuid Oost. Leuk om elkaar te ontmoeten, samen zijn, voor een gezellig praatje onder onsje bij een drankje en hapje en in beweging blijven met de dansoefeningen salsa, cumbia, merenque en poco poco indien men graag mee wil doen. Iedereen is van harte welkom bij onze Soosavond. Heeft u ook een belangrijk item zoals bijvoorbeeld bovengenoemd en wilt u dat met ons delen, graag uw reactie via email:  info@mbakjet.nl Bij deze alvast van harte welkom, Tot ziens en tot Soos ...
Tijdens één van de Soosavonden van JAZ werd ook aandacht besteed aan de artiesten die altijd voor ons klaar staan. Ten blijke van onze erkentelijkheid en waardering werden zij in ‘t zonnetje gezet. Voor het goede werk, support, bijdrage , tomeloze inzet en geweldige samenwerking werden zij hiervoor bekroond met een prachtige trofee die zij in ontvangst mochten nemen onder een daverend applaus van de aanwezigen. Onder deze artiesten die belangenloos voor JAZ optreden bij evenementen of activiteiten zijn o.a. mbak Anneke, mas Eddy Rakimin, mas Jerrel, mas Palas en een groot artiest mas Bryan Lo Tulung. Wij wensen ze héél veel succes met muziek maken en hopelijk zullen zij in de toekomst weer voor JAZ optreden om het publiek te veraangenamen. Thanks guys, we are proud of you all.
PRESENTATIE GEDICHTENBUNDEL                   
BEKER UITREIKING ARTIESTEN
KLIK OP DE LINKER PLAYER - MOKSI POKU - OF RECHTER PLAYER - SOUL MIX - VOOR ACHTERGROND MUZIEK
THE - KRONCONG JAZZ BOSSANOVA JAWA -  JUKEBOX PLAYER
AFSLUITING JAAR 2016 De laatste soosavond 2016 en kerstviering was op zaterdag 10 december 2016 met vermaak, vertier en muziek van Dj Anton en mas Eddy Rakimin , Palas , Jerrel en mas Tommy Mikoen. Zo hebben wij het jaar afgesloten met blijde gasten en heerlijke buffet. Wij danken alle sponsoren, participanten, sympathisanten en alle vrijwilligers voor de tomeloze  inzet en bijdragen, schenkingen, donaties,  giften en voor de hele goede samenwerking in 2016. In  2017 gaan wij met frisse moed weer samen actief , een bruisend jaar van maken in goede gezondheid om het vrijwilligerswerk te kunnen blijven doen. Gotong Royong, rukun gaweh santoso. Het bestuur van JAZ wenst iedereen een heel goed gezond jaar 2017